暂时还没有评论哦

课程:

2007年高考英语听力MP3下载含原文和答案_全国各地都有

本节:

2007年高考英语听力MP3下载录音-天津卷真题试卷及答案

总时长:3时22分 本节时长:24分

更新时间:202017-11-28

课程介绍

2007年高考英语听力MP3下载本套听力包含原题和答案以及MP3,包含新课标全国一卷、全国二卷、全国三卷、北京卷、湖南卷、江苏卷、上海卷等,请查看说明注意区分,您可以在线试听音频和百度云打包下载。                            

2007年高考试题——英语听力(天津卷)录音稿

第四部分:听力

第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有10秒钟 的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

例:How much is the shirt?

A.£19.15    

B.£9.15        

C.£9.18

答案是B。

67.When does the man’s plane take off?

A.At 5:00

B.At 5:30

C.At 7:00

68.What do we learn about the man ?

A.He is sleepy.

B.He hurt his eyes.

C.He failed his exam.

69.How often was the magazine published in the past?

A.Once a week

B.Once a month

C.Twice a month

70.What are the two speakers talking about?

A.Weather forecast

B.The view of a lake

C.As out door activity

71.Why did not the woman meet the man for lunch?

A.She was having a class.

B.She did not like the crowd

A. She was not feeling well

第二节 (共15小题,每小题1.5分,满分 22.5)

听下面5段材料,每段材料后有几个小题。从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段材料前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段材料读两遍。

听下面一段对话,回答第72和第73小题。

72.What is the conversation about?

A.Offering a lift

B.Buying a computer

C.Asking for a favor

73.What is the man doing when the woman calls?

A.He is moving a box

B.He is working upstairs

C.He is waiting for the delivery

听下面一段对话,回答第74至第76小题。

74.What happened to the woman is purse?

A.It was missing

B.It was left home

C.It was stolen

75.What did the woman go to the bank for?

A.To pay the bill

B.To cash the cheque.

C.To open an account

76.Which is the right order of the places the speakers have been to ?

A.Coffee shop—bookshop---bank

B.Bookshop ----bank----coffee shop

C.Bank---coffee shop--- bookshop

听下面一段对话,回答第77至第79小题。

77.Who supported the woman financially for her studies at nurse school?

A.Her parents

B.The government

C.The woman herself

78.What do we learn about the woman’s parents?

A.They respected her choice

B.They treated her as a child

C.They controlled her too much

79.What is TRUE about the man?

A.He was forced to study abroad

B.He is longing for more freedom

C.He is open to persuasion

听下面一段对话,回答第80 至第82小题。

80.What attracts the woman most at the store?

A.Its high –quality service .

B.Its good range of products

C.Its nice shopping environment

81.Which of the following products are mentioned in the conversation?

A.Cupboards, beds and armchairs

B.Armchairs, dinner tables and bed sheets.

C.Bookcases, cupboards and table cloths.

82.What dose not woman like about the store?

A.No sales promotion

B.Crowds at the checkouts

C.High prices of the products

听下面一段独白,回答第83题至86小题。

83.How did Europeans know the exact time in the late 1700s?

A.By looking at clocks at home

B.By looking at clocks in factories

C.By looking at clocks in public places

84.When did people regard watches as a sign of wealth in Europe and the US?

A.In the 1800s

B.In the 1850s

C.In the 1900s

85.What did industrialization bring about in watch-making?

A.The quality of watches was improved.

B.More types of watches were available.

C.More watches could be produced.

86.Which would be the best title for the passage?

A.The development of watches and clocks

B.The functions of watches and clocks

C.The importance of watches and clocks

 

 

67.C  68.A  69.B  70.C  71.A  72.C

73.B  74.A  75.B  76.C    77.B  78.A

79.B  80.B  81.C  82.B  83.C  84.A

85.C  86.A